Search Dr. Toy's Best Products - 2007 & 2008
Product Type Max Age (Years) Max Price Program

Dr. Toy's Tips in Catalan

Consells de la Dra. Joguina per a Seleccionar Joguines i altres Productes per a Nens

Translated by Antonio J. Molino

Algunes preguntes bsiques per fer-se a si mateix abans de comprar una joguina o un producte per a nens:

 1. La joguina s segura? Hi ha algun risc potencial en ell? El producte s massa petit? T vores amb tall o lligaments fluixos? s no txic? Durable? Resistir el tractament rude? L'hi pot netejar amb facilitat? Compleix amb les Normes de Seguretat dels Consumidors? El producte t garantia?
 2. El producte s divertit? Una joguina o producte infantil se suposa que entretindr el nen. Hauria de divertir, delectar, estimular i estar dissenyat per divertir-se.
 3. s un producte apropiat? s una joguina o producte significatiu en aquest moment? S'adequa a l'edat del nen, les seves destreses i habilitats? Mantindr el seu inters? Usar aquest producte alegrement?
 4. El producte est ben dissenyat? s fcil d'usar? La seva aparena s bona? Desperta bones sensacions?
 5. s un producte versatil? Hi ha ms d'un s per a aquest producte?
 6. El producte s durable? s una cosa que durar per un llarg temps? Els nens juguen amb fora i les seves joguines estan a subjectes a l'abs i al desgast.
 7. s un producte atractiu per al nen? Ofereix una oportunitat per a la diversi, per aprendre i pensar? L'ajuda a aprendre sobre el seu medi ambient vivent? La joguina o producte s vists?
 8. El producte ajudar el nen a expandir la seva creativitat? Amb els productes correctes el nen pot expandir la seva imaginaci en l'art, manualitats, aficions, llenguatge, lectura, msica, moviment i drama.
 9. La joguina frustrar o li oferir un desafiament al nen? La joguina ofereix una mica nou per aprendre, practicar o provar? Sabr el nen com usar el producte? O ser massa difcil d'usar sense l'assistncia d'un adult?
 10. El producte es correspon amb l'embolcall i l'embolcall es correspon amb el producte? Si el producte no es correspon amb els avisos o l'embolcall pot ser decebedor. La progressi d'edats s clara? El producte que es troba en el negoci s com el que es mostra en la publicitat grfica i de la TV?
 11. La joguina ajudar a nodrir la infantesa? El producte ajuda el nen a expressar les seves emocions, a experimentar inters per d'altres, a practicar interaccions socials positives? Ofereix valors per a la seva infantesa? O cont aspectes violents, sexistes o negatius?
 12. Qu ensenyar aquesta joguina? Ajuda a expandir l'autoestima positiva,los valors, la comprensi, la conscincia cultural? Ofereix oportunitats per practicar destreses? Coordinaci oculo-manual? Coordinaci motriu fina i gruixuda? Comunicaci? Educa el nen sobre el medi ambient? Sobre la comunitat? El mn? Sobre la histria? Computadores? Altres destreses?
 13. El producte pot ser higienitzat i ser reusat? Si no s rentable, l'hi pot netejar d'alguna forma prctica?
 14. Puc afrontar la despesa que significa aquesta joguina? El preu coincideix amb el valor rebut?

Antonio J. Molino
Trade Commission of Spain

Also, you can subscribe to monthly updates by visiting:

Para informacin completa y amplia en relacin con los distintos sectores de la moda en Espaa (confeccin, calzado, marroquinera y joyera), le sugerimos visite

Asmismo, le recomendamos se subscriba a sus noticias mensuales visitando:

Home Copyright 1995 - 2008 Stevanne Auerbach, Ph.D. San Francisco, CA
This material may not under any circumstance be resold or redistributed for compensation of any kind without prior written permission from the author.
While we appreciate links others make to our site, these must be reviewed and approved first. Send link requests to
Arrow Up